Kategóriák
Egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztetők... Központi hővisszanyerős légkezelők... Hővisszanyerő rendszer elemek... Hővisszanyerős légkezelő tartozékok Lakossági ventilátor... Ipari ventilátor... Elektromos tartozékok... Műanyag csövek és idomok... Műanyag lapos csatornák és idomok... Fém csővek... Fém idomok... Szellőzőrács... Gravitációs zsaluk... Hangcsillapítók... Szűrők és betétek... Légcsatorna Fűtőelemek... Szerelési segédanyagok... Légbeeresztő... Ellenőrző ablakok... Szilikon, ragasztó és tömítő anyagok...

UTÓLJÁRA NÉZETTEK

Blauberg Komfort  Ultra D105-A légkezelő

Blauberg Komfort Ultra D105-A légkezelő

Hőcserélő.:

A KOMFORT Ultra D 105-A egység lemezes keresztáramú polisztirol hőcserélővel van szerelve a hő visszanyerése érdekében. A hővisszanyerésből fakadó kondenzvizet összegyűjti a hőcserélő alatti kondenzvíz-tálcába.

A levegő áramlása (befúvás és elszívás) a hőcserélőben teljesen el van különítve, ezáltal a különböző illatok/szagok és szennyeződések az elszívott levegőből nem kerülnek a befúvott levegőbe.

• A hővisszanyerés folyamata hő- és/ vagy nedvességátadáson alapszik a hőcserélő lemezeken keresztül. Az elszívott beltéri elhasznált, meleg levegő felmelegíti a hőcserélőt, ami hőenergiáját a kintről elszívott friss, hideg levegőnek átadja, így felmelegítve azt. Ezáltal a hővisszanyerés minimalizálja a szellőztetés hőveszteségét és a fűtési költségeket is.

• A melegebb évszakokban az elszívott beltéri hűvös levegő pedig lehűti a kintról elszívott meleg levegőt. Ez csökkenti a légkondicionálók terhelését és energiát takarít meg.

• Amennyiben a beltéri és kültéri hőmérséklet-különbség jelentéktelen, a hőcserélő ideiglenesen lecserélhető bypass-ra (opcionálisan rendelhető kiegészítő), így hővisszanyerés nélküli szellőztetés jön létre. FAGYVÉDELEM

• A beépített automatikus fagyvédelem a hőcserélő fagyását akadályozza meg. A befúvó ventilátor a hőmérséklet-érzékelésnek megfelelően lekapcsol, hogy az elszívással a hőcserélő felmelegedjen, elkerülve annak fagyását. Ezt követően a befúvó ventilátor elindul és az egység folytatja normál működését.

 

Légszűrés.:

  • A légszűrést a beépített G4 osztályú szűrők biztosítják mind a befúvó, mind az elszívó oldalon.

Vezérlés és automatika.:

  • Az egység három sebességi fokozattal rendelkezik. A légszabályozás a CDP-3/5 külső fordulatszámszabályozóval történik.

 Telepítés.:

  • Beltéri telepítés, vízszintes irányban.
  •  A kompakt kialakításnak köszönhetően álmennyezetbe is szerelhető.
  • A felszerelés helyét úgy válassza meg, hogy szabad hozzáférést biztosítson a karbantartáshoz és szűrőcseréhez.

 

Bruttó ár: 200.267 Ft

További képek:

<< vissza
 
Ventilátor webáruház , Vents ventilator, Elicent ventilator, Blauberg ventilator, Awenta ventilátor , Ventilátor Akció Axiális Ventilátor, Centrifugális Ventilátor, Ipari Ventilátor, Energiatakarékos ventilátor,Csendes ventilátor, Hangcsillapított ventilátor ,Dekoratív ventilátor, Kandalló ventilátor, Ipari ventilátor, Tetőventilátor, légcsatorna, Mennyezeti Ventilátor, Ventilátor Fordulat szabályzó, Ablakventilátor, Csőventilátor ,Kültéri Ventilátor , Hővisszanyerő szellőztető , Passzív szellőző berendezés, Rekupátor

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt