Bejelentkezés
e-mail:
jelszó:
Regisztrációhoz kattints ide!
Kosár
 
Kategóriák
Hővisszanyerős légkezelők... Lakossági ventilátor... Ipari ventilátor... Szellőzőrács... Müanyag légcsatorna... Müanyag légcsatorna idomok... Légcsatorna... Légcsatorna idomok... Légbeeresztő... Szerelési segédanyagok... Elektromos tartozékok... Légcsatorna Fűtőelemek... Ellenőrző ablakok... Szilikon, ragasztó és tömítő anyagok... Purhabok... Tömítőszalagok ... Hangcsillapítók... Szűrők és betétek...

UTÓLJÁRA NÉZETTEK

Purhabok > Pisztolyhab
<< vissza
Tűzálló pisztoly purhab Great Stuff 750ml

Tűzálló pisztoly purhab Great Stuff 750ml


A GREAT STUFF Pro Tűzgátló hab egy egykomponensű, a levegő nedvességének hatására kötő, aerosolos, poliuretán szigetelő hab. Környezetbarát hajtógázt tartalmaz, mely megfelel a legutóbbi EU előírásoknak.
A megkötött hab, tömör ásványi anyagon - úgymint betonon – használva, megfelel a DIN 4102-1 szabvány szerinti B1 szerkezeti osztályba való besorolásnak, amennyiben a szabványban meghatározott mélységű és szélességű hézagoknál alkalmazzák. Minden más felhasználás esetén a B2 szerkezeti osztályba sorolható.

Bruttó ár: 6.990 Ft

További képek:

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:
Általános felhasználások, ahol tűzgátlási tulajdonságok megléte kívánatos*:
Az eredeti tűzgátlás biztosítása speciális bemeneteknél a tűzgátló falakon vagy folyosókon
Kapcsolati hézagok tömítése különböző építőanyagok között (pl. redőnyök)
Segítség az ablakkeretek és bejárati ajtó szigetelések mechanikus rögzítéséhez és szigeteléséhez
Rések és repedések kitöltésére és szigetelésére a különféle építőanyagokon belül.
*DIN 4102-1 szabvány szerint, valamint a 122136 számú Warrington teszt szerint, amely a speciális rés méretekre és tesztelési feltételekre vonatkozik.
AZ ANYAG TULAJDONSÁGAI:
Jól tapad a legtöbb átlagos építőipari anyaghoz, beleértve a fát, betont, farostlemezt és műanyagot, kivéve a sima felületű polietilént, szilikont, olajat és zsírt, vagy hasonló anyagokat. A GREAT STUFF Pro Tűzgátló hab +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten használható, az optimális felhasználási hőmérséklet: +18°C és +25°C közötti.
Teljes kikeményedési idő: 12 óra. A kikeményedett hab vágható, csiszolható, festhető és vakolható. A kikeményedett hab fél-merev és túlnyomó részben zárt cellás.
Hőmérséklettűrése: -30°és +80°C között.
A GREAT STUFF Pro Tűzgátló hab tartós és állandó, kivéve, ha UV sugárzásnak van kitéve. Az UV sugárzásnak kitett habot fessük vagy fedjük le.
Hőszigetelő képessége kiváló.
Amennyiben a BS 476 Pt 20:1987 általános elveinek megfelelően van az anyag tesztelve, a hab 4 óra hosszáig tartó tüzállóságot ad (hiv. a 122136 Warrington tesz jelentésre)
AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:
Felhasználás előtt a felület legyen tiszta, kosztól, zsírtól és maradék anyagoktól mentes.
A folyamat meggyorsításának érdekében, a hab használata előtt enyhén megnedvesíthetjük a felületet.
A padlót és munka felületeket ajánlott papírral vagy műanyag lappal letakarni, hogy megóvjuk a lecsöpögő anyagtól. Ajánlott PU tisztítót kéznél tartani.
A környezet és a kanna tartalma számára ideális felhasználási hőmérséklet +20°C.
Mindig viseljen kesztyűt és védőszemüveget, amikor a GREAT STUFF PRO Tűzgátló habot használja.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Rázza fel a flakont erőteljesen 30 másodpercig. Csavarja fel a kézi hab kinyomó csövét, vagy a pisztolyt a szelepre pisztolyhab esetén. Vigyázzunk, hogy a kinyomó alkatrészeket ne feszítsük túl. A hab kinyomásához a kézi hab kinyomó csövének vagy a pisztolyhab pisztolyának kioldójával gondosan szabályozzuk a nyomást. A pisztoly ravaszát a pisztoly hátulján lévő kerek gombbal állíthatjuk be.
Kinyomáskor a flakont a szeleppel lefelé tartsuk. A friss hab kinyomás után megduzzad, ezért vigyázzunk, hogy ne töltsük ki a hézagokat túlzott mértékben.
Figyelmeztetés: a hab gyors és egyenletes megkötéséhez pára szükséges. A nem megfelelő nedvesség vagy a hézagok és üregek túltöltése gyenge száradáshoz és a hab túlzott mértékű nemkívánatos utó-tágulásához vezethet.
A 3 x 3 cm-nél nagyobb rések esetében ajánlott a habot több rétegben felvinni és az egyes rétegeket hagyni, hogy megkössenek.
A friss hab felesleget még az alakíthatósági időn belül távolítsuk el PU tisztítóval. A már megkötött habot mechanikus úton tudjuk eltávolítani.

<< vissza
 
Ventilátor webáruház , Vents ventilator, Elicent ventilator, Blauberg ventilator, Awenta ventilátor , Ventilátor Akció Axiális Ventilátor, Centrifugális Ventilátor, Ipari Ventilátor, Energiatakarékos ventilátor,Csendes ventilátor, Hangcsillapított ventilátor ,Dekoratív ventilátor, Kandalló ventilátor, Ipari ventilátor, Tetőventilátor, légcsatorna, Mennyezeti Ventilátor, Ventilátor Fordulat szabályzó, Ablakventilátor, Csőventilátor ,Kültéri Ventilátor , Hővisszanyerő szellőztető , Passzív szellőző berendezés, Rekupátor

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt